Apps van VLC videoplayer

Over VLC mediaplayer App
Het gebruikersgemak van de VLC-mediaplayer is het belangrijkste aspect tijdens de ontwikkeling van deze gratis mediaplayer software.
De makers van VLC-mediaplayer zijn een non-profit organisatie welke software ontwikkelen die voor iedereen gratis toegankelijk is. Het is de meest complete video en audio mediaplayer welke heel simpel te gebruiken is.
Het gebruikersgemak van de VLC mediaplayer is het belangrijkste aspect tijdens de ontwikkeling van deze gratis mediaplayer software. Het is te gebruiken voor alle platformen, denk aan Windows, MAC, Linux, maar ook voor mobiele platformen als Android.
Het gemak van de VLC-mediaplayer is het belangrijkste aspect tijdens de ontwikkeling van deze gratis mediaplayer software. De videoplayer is inmiddels meer dan 3,5 miljard keer gedownload. Maar daar moet wel bij gezegd worden dat de gebruikers de software op meerdere devices gebruiken en trouw blijven aan de software. Wie eenmaal aan VLC Mediaplayer is gewend wil nooit meer een andere (voorgeïnstalleerde) videoplayer van bijvoorbeeld Microsoft en Apple.

Je kan hier de apps voor jouw smartphone of tablet downloaden
VLC for Android op de website van Google play – link
VLC for mobile in App store van Apple – link
Note: VLC-mediaplayer is niet beschikbaar in de app store van Huawei HarmonyOS.

1 gedachte op “Apps van VLC videoplayer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.